Polkujuoksuharjoittelu RSS

Esa Lehti, Polkujuoksuharjoittelu, Talvijuoksukausi -

Team La Sportiva Finlandin turkulainen polkujuoksija Esa Lehti antaa vinkit parhaisiin talvipolkuihin Turun seudulla.

Lue lisää

Jukka Kukkonen, Polkujuoksuharjoittelu, Polkujuoksureitit, Talvijuoksukausi -

Team La Sportiva Finlandin ultrajuoksija Jukka Kukkonen juoksi Helsingin Keskuspuiston läpi kulkevan, juoksijalle keskivaikean maastopyöräreitin, joka on kaikille avoin 16 km pitkä reitti. Lue Jukan kokemuksista Polkujuoksublogista.

Lue lisää

Esa Lehti, Polkujuoksuharjoittelu, Polkujuoksukengät, Talvijuoksukausi -

Team La Sportiva Finlandin polkujuoksija Esa Lehti testasi kahta La Sportivan talvijuoksukenkää suomalaisissa talviolosuhteissa. Testissä oli La Sportivan talvijuoksuun tarkoitetut polkujuoksukengät Cyklon Cross GTX ja Blizzard GTX, sekä kenkiin asennettava lisänastasetti.

Lue lisää

Antti Lepistö, Polkujuoksuharjoittelu -

Harjoittelun jaksottaminen on olennainen osa tavoitteellista polkujuoksuharjoittelua. Kun jaksotettua harjoitteluohjelmaa lähdetään suunnittelemaan, avainasemassa ovatkin merkitykselliset tavoitteet ja kehitystarpeiden tunnistaminen. Keskeisiä kysymyksiä ovat miten etenen tavoitteeseeni omilla resursseillani ja potentiaaleillani sekä onko tavoitteeni realistinen. Polkujuoksuvalmentaja ja Team La Sportiva Finlandin juoksija Antti Lepistö avaa blogikirjoituksessaan jaksottamisen perusideaa ja kertoo syklisen harjoittelun toteutuksesta.

Lue lisää