Antti Itkonen RSS

Antti Itkonen, NUTS, Polkujuoksukilpailut -

Viime viikonloppuna järjestetty NUTS Pyhä -polkujuoksutapahtuma päätti elämyksellisten NUTS-tunturijuoksujen sarjan tämän kauden osalta. La Sportiva Suomea edusti kolme juoksijaa kahdella eri matkalla. Lue, miten NUTS Pyhä Tunturimaraton ja Tunturikymppi kulkivat polkujuoksijoiltamme.

Lue lisää

Antti Itkonen, Elina Virkkunen, Jukka Kukkonen, Mia Tuoriniemi, Nelli Avikainen, NUTS, Susanna Kujanpää -

La Sportiva Suomen -polkujuoksutiimin kilpailukausi on alkamaisillaan; on enää vain muutama viikko NUTS Karhunkierrokselle. Kisassa tiimiä edustavat Nelli Avikainen, Antti Itkonen, Susanna Kujanpää, Jukka Kukkonen, Mia Tuoriniemi ja Elina Virkkunen. Lue haastattelustamme, missä tunnelmissa he ovat valmistautuneet ja lähdössä kisaamaan Kuusamon jylhiin maisemiin.

Lue lisää

Antti Itkonen, NUTS -

Talvi tarjoaa polkujuoksijoille lajitreenin lisäksi myös muunlaisia harjoittelumahdollisuuksia, kuten hiihtoa. Lue, millainen harjoitusohjelma Antti Itkosella on tulevien kuukausien varalle ja miten hän ottaa talvikeleistä kaiken irti.

Lue lisää

Antti Itkonen -

"Juoksu on varsin suorituskeskeinen harrastus ja monesti siihen asetetut tavoitteet koskevat jotain erityistä tapahtumaa tai suoritusta, kuten tavoiteaikaa maratonilla tai polkujuoksukilpailussa. -- Alkavaa harjoituskautta suunnitellessa mietin tulevaa tavoitettani toisenlaisesta näkökulmasta", kirjoittaa tiimiläisemme Antti Itkonen. Lue lisää millaisen tavoitteen Antti asetti itselleen ensi vuotta silmällä pitäen.

Lue lisää

Antti Itkonen -

Henkinen hyvinvointi ja jaksaminen ovat tärkeä osa urheilijan arkea ja niiden merkitys korostuu etenkin silloin, kun harjoittelu tai kilpaileminen estyvät. Kirjoituksessa La Sportiva Finland -tiimiläisemme Antti Itkonen pohtii, miten muuttuneet tilanteet ovat vaikuttaneet hänen kohdallaan aktiiviseen kuntoiluun ja tavoitteelliseen harrastamiseen.

Lue lisää