Polkujuoksukengät RSS

Jukka Kukkonen, Mia Tuoriniemi, Polkujuoksukengät, Talvijuoksukausi -

Team La Sportiva Finlandin juoksijat Mia Tuoriniemi ja Jukka Kukkonen kävivät kokemassa Suomen suurimman talvipolkujuksutapahtuman Himos Winter Trailin. Lue juoksijoiden tunnelmista lisää Polkujuoksublogista!

Lue lisää

Esa Lehti, Polkujuoksuharjoittelu, Polkujuoksukengät, Talvijuoksukausi -

Team La Sportiva Finlandin polkujuoksija Esa Lehti testasi kahta La Sportivan talvijuoksukenkää suomalaisissa talviolosuhteissa. Testissä oli La Sportivan talvijuoksuun tarkoitetut polkujuoksukengät Cyklon Cross GTX ja Blizzard GTX, sekä kenkiin asennettava lisänastasetti.

Lue lisää

Polkujuoksukengät, Polkujuoksuvarusteet, Talvijuoksukausi -

Oikeilla varusteilla voit nauttia polkujuoksusta ympäri vuoden. Tutustu syksyn ja talven 2023/2024 La Sportiva uutuuksiin ja suosikkivarusteisiin Polkujuoksublogissa.

Lue lisää

Polkujuoksukengät -

Uuden kengän hankinta kannattaa aloittaa siitä, millaiseen tarpeeseen kenkää etsit.

Blogikirjoituksessa on käyty läpi kauden 2021 polkujuoksukenkämallien teknisiä ominaisuuksia sekä kerrottu kenkien suunnittelusta ja käyttötarkoituksesta. Omakohtaisia kokemuksia jakavat myös Team La Sportiva Finland -juoksijat, joilla on kertynyt runsaasti käyttökokemusta eri kenkämalleista ja eri matkoilta. Jutun lopussa on koonti kaikista malleista sekä tekniset speksit jokaisesta kengästä.

Lue lisää