Elina Virkkunen RSS

Elina Virkkunen, Juoksuvaellus -

Polkujuoksu tarjoaa lukemattoman määrän mahdollisuuksia erilaisille seikkailuille. Joskus seikkailu voi alkaa jo omalta takapihalta, joskus se odottaa vähän pidemmän matkan päässä. La Sportiva Finland -tiimijuoksijamme Elina Virkkunen toteutti viime vuonna omatoimisesti sadan kilometrin mittaisen juoksun Lapissa (lisää reissusta voit lukea Elinan kirjoituksesta Sadan kilometrin mittainen haave). Tänä vuonna hän kohtasi Pohjois-Karjalan vanhat patikointireitit ja vaikuttavat harjumaisemat. Tuliko vastaan karhu? Mikä yllätys retkipatjassa odotti? Menikö saunavuoro ohi vai ehtikö hän sittenkin ajoissa määränpäähän? Lue Elinan mukaansa tempaava kertomus juoksuvaelluksesta Pogostan kierroksella.

Lue lisää

Antti Itkonen, Elina Virkkunen, Jukka Kukkonen, Mia Tuoriniemi, Nelli Avikainen, NUTS, Susanna Kujanpää -

La Sportiva Suomen -polkujuoksutiimin kilpailukausi on alkamaisillaan; on enää vain muutama viikko NUTS Karhunkierrokselle. Kisassa tiimiä edustavat Nelli Avikainen, Antti Itkonen, Susanna Kujanpää, Jukka Kukkonen, Mia Tuoriniemi ja Elina Virkkunen. Lue haastattelustamme, missä tunnelmissa he ovat valmistautuneet ja lähdössä kisaamaan Kuusamon jylhiin maisemiin.

Lue lisää

Elina Virkkunen -

Lokakuun alussa pidetty Vaarojen Maraton oli monelle polkujuoksijalle kilpailukauden kohokohta ja samalla myös kauden päätös. Elina Virkkunen kertoo kirjoituksessaan omasta 130 kilometrin mittaisesta polkujuoksustaan Vaarojen Maratonilla, Kolin kansallispuistossa. Lue, miten Elinan matka kulki ja tempaudu mukaan ultrakisan tunnelmaan.

Lue lisää

Elina Virkkunen -

Oletko miettinyt polkujuoksuhaaveesi toteuttamista? Tiimiläisemme Elina otti härkää sarvista ja päätti suorittaa omatoimisesti sadan kilometrin ultrajuoksun Suomen Lapissa. Kirjoituksessaan Elina jakaa kokemuksia ja tunnelmia matkastaan.

Lue lisää