Jukka Kukkonen RSS

jukka, Jukka Kukkonen -

Jukka Kukkonen on pitkän linjan ultrajuoksija, jolla on vuosien kokemus polku- ja vuorijuoksusta niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Jukka on aktiivinen La Sportiva -brändilähettiläs Suomessa ja Team La Sportiva Finland -polkujuoksutiimin jäsen. Hän jos joku tuntee polkujuoksumaailman. Nyt pääsemme seuraamaan Jukan matkaa myös podcastin välityksellä. Haastattelimme Jukkaa uuden TRAILPODDER-podcastin tiimoilta. Lue, mistä kaikki sai alkunsa.

Lue lisää

Jukka Kukkonen, Polkujuoksukilpailut -

Viime viikonloppuna juostiin Bodom Trail -polkujuoksutapahtuma, johon Team La Sportiva Finland -juoksijamme Jukka Kukkonen ja Esa Lehti ottivat osaa. Lue Jukan kooste, miten häneltä sujui 21 km matka Bodom Traililla ensimmäistä kertaa ja keneen hän törmäsi lähtöviivalla.

Lue lisää

Jukka Kukkonen, NUTS -

Toiveet NUTS Karhunkierroksen järjestämisestä 28.-29.5.2021 olivat korkealla polkujuoksuporukoissa, kun 2020 kisa jouduttiin perumaan. Alunperin suunnittelin juoksevani 83km matkan. Koska olin sen jo 2019 suorittanut, päätin sittenkin lähteä rohkeasti 166km perusmatkalle. Tilaisuus kokea jotain uutta oli liian suuri houkutus ohitettavaksi.

-Jukka Kukkonen

Lue lisää

Antti Itkonen, Elina Virkkunen, Jukka Kukkonen, Mia Tuoriniemi, Nelli Avikainen, NUTS, Susanna Kujanpää -

La Sportiva Suomen -polkujuoksutiimin kilpailukausi on alkamaisillaan; on enää vain muutama viikko NUTS Karhunkierrokselle. Kisassa tiimiä edustavat Nelli Avikainen, Antti Itkonen, Susanna Kujanpää, Jukka Kukkonen, Mia Tuoriniemi ja Elina Virkkunen. Lue haastattelustamme, missä tunnelmissa he ovat valmistautuneet ja lähdössä kisaamaan Kuusamon jylhiin maisemiin.

Lue lisää

Jukka Kukkonen, polkujuoksukilpailut -

Pandemian myötä polkujuoksumaailma on kohdannut sekä haasteita että mahdollisuuksia. Tapahtumia on peruttu, siirretty tai niiden järjestämistä on rajoitettu, mutta myös uusia konsepteja on syntynyt. Koska perinteisiä tapahtumia ei voitu keväällä järjestää, virtuaalikilpailuja alettiin pitää sen sijaan. Etenkin ultrajuoksijamme Jukka Kukkonen on löytänyt niistä lisäpotkua kilpailukauteen. Lue Jukan kokemuksia virtuaalikisoista verrattuna heinäkuisen NUTSin 160 kilometrin erikoiskilpailuun Ylläs-Pallaksella.

Lue lisää