Villen valmennuksessa RSS

Villen valmennuksessa -

Villen valmennuksessa -juttusarjan kuudennessa osassa pohditaan kilpailemista ja milloin olisi hyvä hetki osallistua ensimmäisiin polkujuoksukilpailuihin. Lue mitä ajatuksia valmennettavalla on kilpailemisesta sekä mitä vinkkejä ja ohjeita Ville antaa kilpailemista aloitteleville tai sitä harkitseville polkujuoksijoille.

Lue lisää

Villen valmennuksessa -

Usean kuukauden tauon jälkeen Villen valmennuksessa -juttusarja saa jälleen jatkoa. Valmennettava kohtasi muutaman mahalaskun, mutta valmentajan tsemppaus ja uusi vahvistava jumppaohjelma auttoivat uuteen nousuun. Katse on jo kohti kevättä ja kesää. Mukana Villen ohjeet vahvistavaan jumppaan sekä Villen laatima vahvistava jumppaohjelma.

Lue lisää

Villen valmennuksessa -

Polkujuoksublogissa seurataan vuoden ajan polkujuoksun aloittelijan harjoittelua ammattilaisen valmennuksessa. Valmentajana toimii La Sportiva Suomen tiimiläinen Ville Siukkola ja valmennettavana on OAC Finlandin markkinointipäällikkö Petra, joka jakaa kokemuksiaan harjoittelusta. Neljännessä osassa hän ja Ville lisäävät vauhtia harjoitteluun. Lue myös Villen vinkit vauhdin kasvattamiseksi poluilla.

Lue lisää

Villen valmennuksessa -

Polkujuoksublogissa seurataan vuoden ajan polkujuoksun aloittelijan harjoittelua ammattilaisen valmennuksessa. Valmentajana toimii La Sportiva Suomen tiimiläinen Ville Siukkola ja valmennettavana on OAC Finlandin markkinointipäällikkö Petra, joka jakaa kokemuksiaan harjoittelusta parin viikon välein. Kolmannessa osassa hän kertoo, miten voima- ja kestävyysharjoittelu on lähtenyt käyntiin.

Lue lisää

Villen valmennuksessa -

Polkujuoksublogissa seurataan vuoden ajan polkujuoksun aloittelijan harjoittelua ammattilaisen valmennuksessa. Valmentajana toimii La Sportiva Suomen tiimiläinen Ville Siukkola ja valmennettavana on OAC Finlandin markkinointipäällikkö Petra, joka jakaa kokemuksiaan harjoittelusta parin viikon välein. Toisessa osassa hän keskittyy oikeanlaiseen juoksuasentoon ja -tekniikkaan, jotta juokseminen olisi mahdollisimman rentoa, kevyttä ja energiatehokasta.

Lue lisää