Polkujuoksukilpailut RSS

Antti Itkonen, NUTS, Polkujuoksukilpailut -

Viime viikonloppuna järjestetty NUTS Pyhä -polkujuoksutapahtuma päätti elämyksellisten NUTS-tunturijuoksujen sarjan tämän kauden osalta. La Sportiva Suomea edusti kolme juoksijaa kahdella eri matkalla. Lue, miten NUTS Pyhä Tunturimaraton ja Tunturikymppi kulkivat polkujuoksijoiltamme.

Lue lisää

Kirsi Montonen, NUTS, Polkujuoksukilpailut -

Perjantaina heinäkuun 9. päivä starttasi NUTS Ylläs-Pallaksen 66 kilometrin matka, johon otti osaa yhteensä 638 polkujuoksijaa. Yksi näistä juoksijoista oli La Sportiva Finland -tiimin Kirsi Montonen. Lue miten Kirsin matka Hetasta Pallakselle kesähelteellä taittui.

Lue lisää

Esa Lehti, Polkujuoksukilpailut -

Heinäkuun alussa Team La Sportiva Finland -juoksija Esa Lehti otti osaa uuteen Kainuu Trail -polkujuoksutapahtumaan 55 kilometrin matkalle Hossan kansallispuistossa ja sijoittui upeasti toiseksi. Lue Esan kisaraportti tapahtumasta ja kokemukset kisasta.

Lue lisää

Jukka Kukkonen, Polkujuoksukilpailut -

Viime viikonloppuna juostiin Bodom Trail -polkujuoksutapahtuma, johon Team La Sportiva Finland -juoksijamme Jukka Kukkonen ja Esa Lehti ottivat osaa. Lue Jukan kooste, miten häneltä sujui 21 km matka Bodom Traililla ensimmäistä kertaa ja keneen hän törmäsi lähtöviivalla.

Lue lisää

Jukka Kukkonen, polkujuoksukilpailut -

Pandemian myötä polkujuoksumaailma on kohdannut sekä haasteita että mahdollisuuksia. Tapahtumia on peruttu, siirretty tai niiden järjestämistä on rajoitettu, mutta myös uusia konsepteja on syntynyt. Koska perinteisiä tapahtumia ei voitu keväällä järjestää, virtuaalikilpailuja alettiin pitää sen sijaan. Etenkin ultrajuoksijamme Jukka Kukkonen on löytänyt niistä lisäpotkua kilpailukauteen. Lue Jukan kokemuksia virtuaalikisoista verrattuna heinäkuisen NUTSin 160 kilometrin erikoiskilpailuun Ylläs-Pallaksella.

Lue lisää