Polkujuoksukilpailut RSS

Jukka Kukkonen, Polkujuoksukilpailut, Vuorijuoksu-ultra -

Team La Sportiva Finlandin ultrajuoksija Jukka Kukkonen kävi syyskuussa 2023 juoksemassa Tor Des Geants 330 -reitillä Italiassa. Lue Jukan kokemuksista Polkujuoksublogista.

Lue lisää

Antti Itkonen, NUTS, Polkujuoksukilpailut -

Viime viikonloppuna järjestetty NUTS Pyhä -polkujuoksutapahtuma päätti elämyksellisten NUTS-tunturijuoksujen sarjan tämän kauden osalta. La Sportiva Suomea edusti kolme juoksijaa kahdella eri matkalla. Lue, miten NUTS Pyhä Tunturimaraton ja Tunturikymppi kulkivat polkujuoksijoiltamme.

Lue lisää

Kirsi Montonen, NUTS, Polkujuoksukilpailut -

Perjantaina heinäkuun 9. päivä starttasi NUTS Ylläs-Pallaksen 66 kilometrin matka, johon otti osaa yhteensä 638 polkujuoksijaa. Yksi näistä juoksijoista oli La Sportiva Finland -tiimin Kirsi Montonen. Lue miten Kirsin matka Hetasta Pallakselle kesähelteellä taittui.

Lue lisää

Esa Lehti, Polkujuoksukilpailut -

Heinäkuun alussa Team La Sportiva Finland -juoksija Esa Lehti otti osaa uuteen Kainuu Trail -polkujuoksutapahtumaan 55 kilometrin matkalle Hossan kansallispuistossa ja sijoittui upeasti toiseksi. Lue Esan kisaraportti tapahtumasta ja kokemukset kisasta.

Lue lisää

Jukka Kukkonen, Polkujuoksukilpailut -

Viime viikonloppuna juostiin Bodom Trail -polkujuoksutapahtuma, johon Team La Sportiva Finland -juoksijamme Jukka Kukkonen ja Esa Lehti ottivat osaa. Lue Jukan kooste, miten häneltä sujui 21 km matka Bodom Traililla ensimmäistä kertaa ja keneen hän törmäsi lähtöviivalla.