Esa Lehti RSS

Esa Lehti, Polkujuoksuharjoittelu, Talvijuoksukausi -

Team La Sportiva Finlandin turkulainen polkujuoksija Esa Lehti antaa vinkit parhaisiin talvipolkuihin Turun seudulla.

Lue lisää

Esa Lehti, Polkujuoksuharjoittelu, Polkujuoksukengät, Talvijuoksukausi -

Team La Sportiva Finlandin polkujuoksija Esa Lehti testasi kahta La Sportivan talvijuoksukenkää suomalaisissa talviolosuhteissa. Testissä oli La Sportivan talvijuoksuun tarkoitetut polkujuoksukengät Cyklon Cross GTX ja Blizzard GTX, sekä kenkiin asennettava lisänastasetti.

Lue lisää

Esa Lehti, Polkujuoksukilpailut -

Heinäkuun alussa Team La Sportiva Finland -juoksija Esa Lehti otti osaa uuteen Kainuu Trail -polkujuoksutapahtumaan 55 kilometrin matkalle Hossan kansallispuistossa ja sijoittui upeasti toiseksi. Lue Esan kisaraportti tapahtumasta ja kokemukset kisasta.

Lue lisää

Esa Lehti, Voimaharjoittelu -

Jos kuntosali sattuu olemaan kiinni tai salille on vaikea päästä, on olemassa useita voimaharjoitteita, joita voi tehdä myös kotioloissa. Team La Sportiva Finland -juoksija Esa Lehti esittelee polkujuoksuharrastajille ja muille urheilijoille kotiolosuhteissa tehtäviä voimaharjoitteluliikkeitä Polkujuoksublogissa. Jokainen liike on havainnollistettu videon avulla.

Lue lisää

Esa Lehti, Polkujuoksureitit -

Etsitkö uusia polkuja ja reittejä, mutta et oikein tiedä, minne mennä? Team La Sportiva Finland -juoksija Esa Lehti kertoo blogikirjoituksessaan treenipaikoista Turussa. Tutustu Esan suosikkipaikkoihin ja selvitä, minne polkujuoksijan kannattaa Turussa suunnata.

Lue lisää