Esa Lehti RSS

Esa Lehti, Polkujuoksukilpailut -

Heinäkuun alussa Team La Sportiva Finland -juoksija Esa Lehti otti osaa uuteen Kainuu Trail -polkujuoksutapahtumaan 55 kilometrin matkalle Hossan kansallispuistossa ja sijoittui upeasti toiseksi. Lue Esan kisaraportti tapahtumasta ja kokemukset kisasta.

Lue lisää

Esa Lehti, Voimaharjoittelu -

Jos kuntosali sattuu olemaan kiinni tai salille on vaikea päästä, on olemassa useita voimaharjoitteita, joita voi tehdä myös kotioloissa. Team La Sportiva Finland -juoksija Esa Lehti esittelee polkujuoksuharrastajille ja muille urheilijoille kotiolosuhteissa tehtäviä voimaharjoitteluliikkeitä Polkujuoksublogissa. Jokainen liike on havainnollistettu videon avulla.

Lue lisää

Esa Lehti, Polkujuoksureitit -

Etsitkö uusia polkuja ja reittejä, mutta et oikein tiedä, minne mennä? Team La Sportiva Finland -juoksija Esa Lehti kertoo blogikirjoituksessaan treenipaikoista Turussa. Tutustu Esan suosikkipaikkoihin ja selvitä, minne polkujuoksijan kannattaa Turussa suunnata.

Lue lisää

Esa Lehti -

Miten suunnistus voi tukea polkujuoksuharjoittelua? Lue tiimiläisemme Esa Lehden ajatuksia siitä, miten suunnistus on vauhdittanut häntä myös polkujuoksijana.

Lue lisää