Polkujuoksublogi RSS

Esa Lehti, Voimaharjoittelu -

Jos kuntosali sattuu olemaan kiinni tai salille on vaikea päästä, on olemassa useita voimaharjoitteita, joita voi tehdä myös kotioloissa. Team La Sportiva Finland -juoksija Esa Lehti esittelee polkujuoksuharrastajille ja muille urheilijoille kotiolosuhteissa tehtäviä voimaharjoitteluliikkeitä Polkujuoksublogissa. Jokainen liike on havainnollistettu videon avulla.

Lue lisää

Polkujuoksukengät -

Uuden kengän hankinta kannattaa aloittaa siitä, millaisia matkoja ja millaisessa maastossa juokset.

Blogikirjoituksessa on käyty läpi kauden 2021 polkujuoksukenkämallien teknisiä ominaisuuksia sekä kerrottu kenkien suunnittelusta ja käyttötarkoituksesta. Omakohtaisia kokemuksia jakavat myös Team La Sportiva Finland -juoksijat, joilla on kertynyt runsaasti käyttökokemusta eri kenkämalleista ja eri matkoilta. Jutun lopussa on koonti kaikista malleista sekä tekniset speksit jokaisesta kengästä.

Lue lisää

Villen valmennuksessa -

Villen valmennuksessa -juttusarjan kuudennessa osassa pohditaan kilpailemista ja milloin olisi hyvä hetki osallistua ensimmäisiin polkujuoksukilpailuihin. Lue mitä ajatuksia valmennettavalla on kilpailemisesta sekä mitä vinkkejä ja ohjeita Ville antaa kilpailemista aloitteleville tai sitä harkitseville polkujuoksijoille.

Lue lisää

Antti Itkonen, NUTS -

Talvi tarjoaa polkujuoksijoille lajitreenin lisäksi myös muunlaisia harjoittelumahdollisuuksia, kuten hiihtoa. Lue, millainen harjoitusohjelma Antti Itkosella on tulevien kuukausien varalle ja miten hän ottaa talvikeleistä kaiken irti.

Lue lisää

Villen valmennuksessa -

Usean kuukauden tauon jälkeen Villen valmennuksessa -juttusarja saa jälleen jatkoa. Valmennettava kohtasi muutaman mahalaskun, mutta valmentajan tsemppaus ja uusi vahvistava jumppaohjelma auttoivat uuteen nousuun. Katse on jo kohti kevättä ja kesää. Mukana Villen ohjeet vahvistavaan jumppaan sekä Villen laatima vahvistava jumppaohjelma.

Lue lisää