Polkujuoksublogi RSS

Polkujuoksukengät, Polkujuoksuvarusteet, Talvijuoksukausi -

Oikeilla varusteilla voit nauttia polkujuoksusta ympäri vuoden. Tutustu syksyn ja talven 2023/2024 La Sportiva uutuuksiin ja suosikkivarusteisiin Polkujuoksublogissa.

Lue lisää

Jukka Kukkonen, Tahoe 200, Vuorijuoksu-ultra -

"Miksi kukaan haluaisi vapaaehtoisesti juosta 200 mailia?" kysyi lentokenttävirkailija Jukalta, kun hän saapui Kaliforniaan aikeenaan osallistua Tahoe 200 ultrajuoksutapahtumaan. Arvaatko, mitä Jukka vastasi? Matka Tahoejärvellä oli täynnä haasteita ja yllätyksiä, mutta oppeja rikkaampana Jukka päätti ottaa haasteen uudelleen vastaan ja osallistuu kisaan myös tänä vuonna. Lue, mitä kaikkea matkan varrella tapahtui vuosi sitten.

Lue lisää

Jukka Kukkonen, Polkujuoksuvarusteiden huolto -

Polkujuoksija voi vaikuttaa varusteidensa ekologisuuteen ainakin kolmella tavalla. Lue Team La Sportiva -juoksija Jukka Kukkosen vinkit polkujuoksuvarusteiden ekohuoltoon.

Lue lisää

Elina Virkkunen, Juoksuvaellus -

Polkujuoksu tarjoaa lukemattoman määrän mahdollisuuksia erilaisille seikkailuille. Joskus seikkailu voi alkaa jo omalta takapihalta, joskus se odottaa vähän pidemmän matkan päässä. La Sportiva Finland -tiimijuoksijamme Elina Virkkunen toteutti viime vuonna omatoimisesti sadan kilometrin mittaisen juoksun Lapissa (lisää reissusta voit lukea Elinan kirjoituksesta Sadan kilometrin mittainen haave). Tänä vuonna hän kohtasi Pohjois-Karjalan vanhat patikointireitit ja vaikuttavat harjumaisemat. Tuliko vastaan karhu? Mikä yllätys retkipatjassa odotti? Menikö saunavuoro ohi vai ehtikö hän sittenkin ajoissa määränpäähän? Lue Elinan mukaansa tempaava kertomus juoksuvaelluksesta Pogostan kierroksella.

Lue lisää

Antti Itkonen, NUTS, Polkujuoksukilpailut -

Viime viikonloppuna järjestetty NUTS Pyhä -polkujuoksutapahtuma päätti elämyksellisten NUTS-tunturijuoksujen sarjan tämän kauden osalta. La Sportiva Suomea edusti kolme juoksijaa kahdella eri matkalla. Lue, miten NUTS Pyhä Tunturimaraton ja Tunturikymppi kulkivat polkujuoksijoiltamme.

Lue lisää