Polkujuoksublogi RSS

Kirsi Montonen, NUTS, Polkujuoksukilpailut -

Perjantaina heinäkuun 9. päivä starttasi NUTS Ylläs-Pallaksen 66 kilometrin matka, johon otti osaa yhteensä 638 polkujuoksijaa. Yksi näistä juoksijoista oli La Sportiva Finland -tiimin Kirsi Montonen. Lue miten Kirsin matka Hetasta Pallakselle kesähelteellä taittui.

Lue lisää

Esa Lehti, Polkujuoksukilpailut -

Heinäkuun alussa Team La Sportiva Finland -juoksija Esa Lehti otti osaa uuteen Kainuu Trail -polkujuoksutapahtumaan 55 kilometrin matkalle Hossan kansallispuistossa ja sijoittui upeasti toiseksi. Lue Esan kisaraportti tapahtumasta ja kokemukset kisasta.

Lue lisää

Nelli Avikainen, NUTS -

”Nelli mikä tavoiteaika sulla on?”, kysyi Team La Sportiva Finland -juoksija Jukka Kukkonen tiimikaveriltaan Nelli Avikaiselta podcastin nauhuri kädessään. Lue Nellin kisaraportti, miten juoksu sujui vuoden 2021 NUTS Ylläs-Pallaksella 37 kilometrin matkalla.

Lue lisää

jukka, Jukka Kukkonen -

Jukka Kukkonen on pitkän linjan ultrajuoksija, jolla on vuosien kokemus polku- ja vuorijuoksusta niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Jukka on aktiivinen La Sportiva -brändilähettiläs Suomessa ja Team La Sportiva Finland -polkujuoksutiimin jäsen. Hän jos joku tuntee polkujuoksumaailman. Nyt pääsemme seuraamaan Jukan matkaa myös podcastin välityksellä. Haastattelimme Jukkaa uuden TRAILPODDER-podcastin tiimoilta. Lue, mistä kaikki sai alkunsa.

Lue lisää

Jukka Kukkonen, Polkujuoksukilpailut -

Viime viikonloppuna juostiin Bodom Trail -polkujuoksutapahtuma, johon Team La Sportiva Finland -juoksijamme Jukka Kukkonen ja Esa Lehti ottivat osaa. Lue Jukan kooste, miten häneltä sujui 21 km matka Bodom Traililla ensimmäistä kertaa ja keneen hän törmäsi lähtöviivalla.

Lue lisää